1

Dendermonde vs Roeselare RC/Tiegem

De Tiegem Bullets begonnen wat aarzelend en zonder veel zelfvertrouwen aan de match tegen het grote Dendermonde. Het eerste kwartier kregen we dan ook een aantal tries tegen. Maar na een eerste try van Bullet Sofie zorgde er voor dat het vertrouwen weer wat groeide. We zetten beter druk en speelden beter uit. Een try van Tiger Amandine vlak voor de rust deed dat vertrouwen nog wat stijgen. Stand aan de rust 41-12. 

Met de stand van de vorige match tegen Dendermonde in het achterhoofd (7-104) waren we al tevreden met onze 2 tries, maar we voelden dat er nog wat meer in zat. Dendermonde verloor duidelijk wat het vertrouwen in de tweede helft en de twee ploegen waren veel meer aan elkaar gewaagd. Bullet Jessica (Agressica voor de vrienden) scoorde in het begin van de tweede helft haar eerste try! Daarna volgden er nog 2 tries van Bullet Heide, de laatste na een schitterende run over het halve plein van Tiger Amandine. 

Ook verdedigend stonden we veel sterker in de tweede helft, Dendermonde slaagde er maar 3 keer meer in om over onze trylijn te komen. Eindstand 58-31, maar voelt als een overwinning voor de Tiegem-Bullets! Vrouwen van de match: Amandine & Sofie Dikke merci aan onze twee coaches van Tiegem Rhune & Robin.

Meer artikels

Roeselare RC - Waregem

Bekijk het fotoalbum

Rugby RSL zoekt vers bloed

De Roeselaarse rugbyclub Rugby RSL toont zich, vijf jaar na de opstart, bijzonder ambitieus. Om zowel de dames als de jeugd een eigen ploeg te gev...

Beernemse Blitzkrieg

Na zes minuten opende de score met 0-3 in het voordeel van Beernem na een penalty. Nauwelijks drie minuten later was de stand 0-10 en voelden we d...

Rhinos Oudenaarde - Roeselare RC

Verslag volgt later Bekijk het fotoalbum

Socio Cup Rugby Vlaanderen @ Rugby RSL

Op zaterdag 7 augustus zal Rugby RSL ook de socio cup organiseren op Roeselaarse gronden!

Bouw mee aan onze club – word sponsor

Rugby is een faire sport, doordrongen van respect voor alle participanten

Leute met de vriendinnen, aan je conditie werken en bij het eerste damesteam van rugbyrsl horen? Het kàn. Laat van je horen!

Kom gerust eens vrijblijvend een training meepikken.

Rugby = respect, samenspel, iedereen welkom

Rugby in Roeselare is er voor vrouwen, mannen en jeugd.

FRIENDS, SCRUM and lots of FUN

Eens proberen? #getintorugby – vanaf 8 jaar