1

Dendermonde vs Roeselare RC/Tiegem

De Tiegem Bullets begonnen wat aarzelend en zonder veel zelfvertrouwen aan de match tegen het grote Dendermonde. Het eerste kwartier kregen we dan ook een aantal tries tegen. Maar na een eerste try van Bullet Sofie zorgde er voor dat het vertrouwen weer wat groeide. We zetten beter druk en speelden beter uit. Een try van Tiger Amandine vlak voor de rust deed dat vertrouwen nog wat stijgen. Stand aan de rust 41-12. 

Met de stand van de vorige match tegen Dendermonde in het achterhoofd (7-104) waren we al tevreden met onze 2 tries, maar we voelden dat er nog wat meer in zat. Dendermonde verloor duidelijk wat het vertrouwen in de tweede helft en de twee ploegen waren veel meer aan elkaar gewaagd. Bullet Jessica (Agressica voor de vrienden) scoorde in het begin van de tweede helft haar eerste try! Daarna volgden er nog 2 tries van Bullet Heide, de laatste na een schitterende run over het halve plein van Tiger Amandine. 

Ook verdedigend stonden we veel sterker in de tweede helft, Dendermonde slaagde er maar 3 keer meer in om over onze trylijn te komen. Eindstand 58-31, maar voelt als een overwinning voor de Tiegem-Bullets! Vrouwen van de match: Amandine & Sofie Dikke merci aan onze twee coaches van Tiegem Rhune & Robin.

Meer artikels

RSLLE - Namur

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Maecenas luctus molestie enim, eget iaculis odio tincidunt sed. Integer rutrum, justo at...

Rugby X

Het eerste Roeselaarse rugbytornooi is een feit! Op zaterdag 16 mei opent Rugby RSL haar deuren voor alle dames- en herenploegen uit Belgi&eu...

Kom gerust eens vrijblijvend een training meepikken.

Rugby = respect, samenspel, iedereen welkom

Rugbyrslle zoekt katjes die niet om zonder handschoenen aan te pakken zijn.

Rugby in Roeselare is er voor vrouwen, mannen en jeugd.

FRIENDS, SCRUM and lots of FUN

Eens proberen? #getintorugby – vanaf 6 jaar