1

Jouw aankoop helpt ons vooruit

Welkom supertrooper!

Jouw koopgedrag helpt ons vooruit!

Onze club kan alle middelen gebruiken. Aangezien we de inschrijfgelden voor iedereen haalbaar willen houden, zijn extra inkomstenbronnen steeds welkom. Daartoe prijzen we ons gelukkig met een fantastische groep lokale ondernemers van in en rond Roeselare, die geloven in ons verhaal en er ook financieel toe bijdragen. Kopen bij hen helpt ons altijd (on)rechtstreeks vooruit!

Aankopen via Trooper: vele kleintjes maken één grote!

Een andere mogelijkheid is aankopen via Trooper. Aangezien e-commerce een hoge vlucht neemt en elk van jullie ongetwijfeld steeds meer online koopt, hopen we – dankzij de procenten die wij ontvangen bij iedere aankoop die je bij een Trooper-partner doet – de club nog iets meer financiële zuurstof te bieden.

Ook Trooper worden?

Klik hier (link naar Trooper) en vul je winkelmandje!
De prijzen die je bij de Trooper-partners (webshops) koopt, liggen niet hoger. Elk van de Trooper-partners geeft een percentage van 2 – 5% op je aankoop door aan onze clubkas.

Meer artikels

Verslag wedstrijd RSL vs. Rhinos

Bekijk hier het filmpje!

RSLLE - Namur

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Maecenas luctus molestie enim, eget iaculis odio tincidunt sed. Integer rutrum, justo at...

Rugby X

Het eerste Roeselaarse rugbytornooi is een feit! Op zaterdag 16 mei opent Rugby RSL haar deuren voor alle dames- en herenploegen uit Belgi&eu...

Bouw mee aan onze club – word sponsor of koop koekjes

Rugby is een faire sport, doordrongen van respect voor alle participanten

Leute met de vriendinnen, aan je conditie werken en bij het eerste damesteam van rugbyrsl horen? Het kàn. Laat van je horen!

Kom gerust eens vrijblijvend een training meepikken.

Rugby = respect, samenspel, iedereen welkom

Rugby in Roeselare is er voor vrouwen, mannen en jeugd.

FRIENDS, SCRUM and lots of FUN

Eens proberen? #getintorugby – vanaf 6 jaar