1

Murphy's Lommel vs Rugby RSL/Tiegem

Deze namiddag stond de laatste match van Tiegem Bullets op ht programma. Een verplaatsing naar het verre Lommel. 
In de eerste helft lag Lommel duidelijk boven. De Tiegem Bullets hadden moeite met de organisatie en er kwam veel druk van een sterk Lommel. Op het einde van het eerste kwartier viel dan ook een try voor Lommel.

Tijdens het tweede kwartier kwamen we wat meer in de match. We zetten al meer druk en de organisatie was duidelijk beter. We gingen rusten met 5-0.
In het derde kwartier speelden we duidelijk beter samen en maakte Lommel fouten door de druk die we bleven zetten. Al snel volgde zo onze eerste try door Sofie. Een mooie conversion van Ymke zorgde er voor dat we voor kwamen. 5-7.

Kort daarna konden we onze voorsprong wat verder uitbouwen na try van Silke en alweer een conversion van Ymke. 5-14. Bij een tweede run over de trylijn van Silke werd ze op het laatste moment nog net buiten geduwd. Jammergenoeg geen try.
In het vierde en laatste kwartier volgde nog een try door Amandine die alweer mooi werd omgezet door Ymke. 5-21. In de laatste 3 minuten zorgde een mooie kick van Silke voor terreinwinst die mooi werd omgezet in een try door Amandine. Kicker van dienst Ymke zette ook deze laatste try mooi om. Eindstand 5-28.
Vrouwen van de match: Amandine en Febe

Meer artikels

Roeselare RC - Waregem

Bekijk het fotoalbum

Rugby RSL zoekt vers bloed

De Roeselaarse rugbyclub Rugby RSL toont zich, vijf jaar na de opstart, bijzonder ambitieus. Om zowel de dames als de jeugd een eigen ploeg te gev...

Beernemse Blitzkrieg

Na zes minuten opende de score met 0-3 in het voordeel van Beernem na een penalty. Nauwelijks drie minuten later was de stand 0-10 en voelden we d...

Rhinos Oudenaarde - Roeselare RC

Verslag volgt later Bekijk het fotoalbum

Socio Cup Rugby Vlaanderen @ Rugby RSL

Op zaterdag 7 augustus zal Rugby RSL ook de socio cup organiseren op Roeselaarse gronden!

Bouw mee aan onze club – word sponsor

Rugby is een faire sport, doordrongen van respect voor alle participanten

Leute met de vriendinnen, aan je conditie werken en bij het eerste damesteam van rugbyrsl horen? Het kàn. Laat van je horen!

Kom gerust eens vrijblijvend een training meepikken.

Rugby = respect, samenspel, iedereen welkom

Rugby in Roeselare is er voor vrouwen, mannen en jeugd.

FRIENDS, SCRUM and lots of FUN

Eens proberen? #getintorugby – vanaf 8 jaar