1

Murphy's Lommel vs Rugby RSL/Tiegem

Deze namiddag stond de laatste match van Tiegem Bullets op ht programma. Een verplaatsing naar het verre Lommel. 
In de eerste helft lag Lommel duidelijk boven. De Tiegem Bullets hadden moeite met de organisatie en er kwam veel druk van een sterk Lommel. Op het einde van het eerste kwartier viel dan ook een try voor Lommel.

Tijdens het tweede kwartier kwamen we wat meer in de match. We zetten al meer druk en de organisatie was duidelijk beter. We gingen rusten met 5-0.
In het derde kwartier speelden we duidelijk beter samen en maakte Lommel fouten door de druk die we bleven zetten. Al snel volgde zo onze eerste try door Sofie. Een mooie conversion van Ymke zorgde er voor dat we voor kwamen. 5-7.

Kort daarna konden we onze voorsprong wat verder uitbouwen na try van Silke en alweer een conversion van Ymke. 5-14. Bij een tweede run over de trylijn van Silke werd ze op het laatste moment nog net buiten geduwd. Jammergenoeg geen try.
In het vierde en laatste kwartier volgde nog een try door Amandine die alweer mooi werd omgezet door Ymke. 5-21. In de laatste 3 minuten zorgde een mooie kick van Silke voor terreinwinst die mooi werd omgezet in een try door Amandine. Kicker van dienst Ymke zette ook deze laatste try mooi om. Eindstand 5-28.
Vrouwen van de match: Amandine en Febe

Meer artikels

RSLLE - Namur

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Maecenas luctus molestie enim, eget iaculis odio tincidunt sed. Integer rutrum, justo at...

Rugby X

Het eerste Roeselaarse rugbytornooi is een feit! Op zaterdag 16 mei opent Rugby RSL haar deuren voor alle dames- en herenploegen uit Belgi&eu...

Kom gerust eens vrijblijvend een training meepikken.

Rugby = respect, samenspel, iedereen welkom

Rugbyrslle zoekt katjes die niet om zonder handschoenen aan te pakken zijn.

Rugby in Roeselare is er voor vrouwen, mannen en jeugd.

FRIENDS, SCRUM and lots of FUN

Eens proberen? #getintorugby – vanaf 6 jaar