1

Rugby RSL wint pittige strijd tegen Beernem

Preus lijk 40, want de derby blijft van ons!
We speelden prachtig en krachtig tegen de door ons gerespecteerde tegenpartij, die we zeker niet als een hapklare brok zagen, maar als de deftig gestructureerde en steeds beter wordende Beernemse strijdmakkers die hun rugbytalent razendsnel ontwikkeld hebben. En dus een te duchten tegenstrever zijn.
De strijd was hard en fouten bleven niet ongestraft, ter beide zijden. De recent verder geoptimaliseerde defence-strategie van Roeselare hielp mee om het overwicht te houden. Gedurende de wedstrijd spaarden we elkaar niet.

Het was hoe dan ook een fijne match, waar iedereen zich ten volle in de strijd wierp, gelukkig en terecht beslecht in het voordeel van Rugby RSL. Ook in de derde time bewezen Beernem en Roeselare dat ze op veel vlakken elkaars gelijken zijn en niet zomaar voor elkaar moeten onderdoen :-) :-)

Meer artikels

RSLLE - Namur

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Maecenas luctus molestie enim, eget iaculis odio tincidunt sed. Integer rutrum, justo at...

Rugby X

Het eerste Roeselaarse rugbytornooi is een feit! Op zaterdag 16 mei opent Rugby RSL haar deuren voor alle dames- en herenploegen uit Belgi&eu...

Kom gerust eens vrijblijvend een training meepikken.

Rugby = respect, samenspel, iedereen welkom

Rugbyrslle zoekt katjes die niet om zonder handschoenen aan te pakken zijn.

Rugby in Roeselare is er voor vrouwen, mannen en jeugd.

FRIENDS, SCRUM and lots of FUN

Eens proberen? #getintorugby – vanaf 6 jaar