1

Rugby RSL wint pittige strijd tegen Beernem

Preus lijk 40, want de derby blijft van ons!
We speelden prachtig en krachtig tegen de door ons gerespecteerde tegenpartij, die we zeker niet als een hapklare brok zagen, maar als de deftig gestructureerde en steeds beter wordende Beernemse strijdmakkers die hun rugbytalent razendsnel ontwikkeld hebben. En dus een te duchten tegenstrever zijn.
De strijd was hard en fouten bleven niet ongestraft, ter beide zijden. De recent verder geoptimaliseerde defence-strategie van Roeselare hielp mee om het overwicht te houden. Gedurende de wedstrijd spaarden we elkaar niet.

Het was hoe dan ook een fijne match, waar iedereen zich ten volle in de strijd wierp, gelukkig en terecht beslecht in het voordeel van Rugby RSL. Ook in de derde time bewezen Beernem en Roeselare dat ze op veel vlakken elkaars gelijken zijn en niet zomaar voor elkaar moeten onderdoen :-) :-)

Meer artikels

Roeselare RC - Waregem

Bekijk het fotoalbum

Rugby RSL zoekt vers bloed

De Roeselaarse rugbyclub Rugby RSL toont zich, vijf jaar na de opstart, bijzonder ambitieus. Om zowel de dames als de jeugd een eigen ploeg te gev...

Beernemse Blitzkrieg

Na zes minuten opende de score met 0-3 in het voordeel van Beernem na een penalty. Nauwelijks drie minuten later was de stand 0-10 en voelden we d...

Rhinos Oudenaarde - Roeselare RC

Verslag volgt later Bekijk het fotoalbum

Socio Cup Rugby Vlaanderen @ Rugby RSL

Op zaterdag 7 augustus zal Rugby RSL ook de socio cup organiseren op Roeselaarse gronden!

Bouw mee aan onze club – word sponsor

Rugby is een faire sport, doordrongen van respect voor alle participanten

Leute met de vriendinnen, aan je conditie werken en bij het eerste damesteam van rugbyrsl horen? Het kàn. Laat van je horen!

Kom gerust eens vrijblijvend een training meepikken.

Rugby = respect, samenspel, iedereen welkom

Rugby in Roeselare is er voor vrouwen, mannen en jeugd.

FRIENDS, SCRUM and lots of FUN

Eens proberen? #getintorugby – vanaf 8 jaar