1


De Club

Een jonge club met ambitie

Rugby RSL schoot van bij aanvang pijlsnel uit de startblokken. We zetten alles op alles om te doen wat nodig is om organisatorische en sportieve ambities te realiseren.
PUSH, POER en veel, heel veel GOESTING, da's wat ons typeert. En dat dit aanspreekt zien we in het snel groeiende ledental.

Een eigen plek/degelijke infrastructuur

Dankzij de groei van onze club, hebben we in Roeselare onze vaste stek kunnen bemachtigen. We beschikken over een prachtig veld, degelijke dugouts, professionele veldverlichting, sanitair en kleedkamers én we bouwden zelf een eigen kantine met technische ruimte naast het veld. Ons wenslijstje is nog niet compleet, maar we zijn alvast heel content met de stand van zaken...

Een sport met waarden

Rugby staat voor respect, samenwerking, strategie en communicatie. Hier kan iedereen zichzelf zijn! Leren van elkaar, relativeringsvermogen en doorzetten, da's een drode draad. Ja, het lijkt een ruige sport, maar we gaan door het vuur voor onze ploegmaten met respect voor onze opponenten. Na de confrontatie op het veld, wordt opnieuw de hand gereikt naast het veld.

Open voor iedereen

Vrouw, man, jong, oud....  Onze rugbyclub staat in principe open voor iedereen. Respect is daarbij een belangrijke parameter. Rugby kenmerkt zich door een grote verscheidenheid aan lichaamsbouw tussen de spelers, waarbij elk zijn fysieke kenmerken binnen een bepaalde positie op het veld kan uitspelen. Kansen geven, iedereen zichzelf laten zijn. Da's van belang. En pesten tolereren we niet. Naast het sportieve resultaat, streven we vooral naar 'fun and friends', waarbij het "iedereen welkom" gevoel, het sociale aspect, het samen leute beleven, primeert. 


 

Een sociale club

Onze club is meer dan trainen en spelen. De kerstmarkt, zomerbar, fin de saison, push forward event, containerfeesten, initiatiedagen, uitjes naar wedstrijden en gezamenlijke skireis, één voor één momenten waarbij het allemaal draait om samen leute en sfeer maken. Een gespreksonderwerp hebben we alvast altijd: RUGBY :-)

Sponsors die partners zijn

We houden van onze sponsors en zijn dankbaar voor de steun. Dankzij hen kunnen we de club blijven uitbouwen. Het zijn steeds firma's die onze passie voor rugby, en de kenmerken ervan, appreciëren en delen. Onze sponsors tevreden maken en houden is iets waar we dagelijks naar streven.

Word ook sponsor


Het Bestuur


De Trainers


Ondersteunende functies

Bouw mee aan onze club – word sponsor

Rugby is een faire sport, doordrongen van respect voor alle participanten

Leute met de vriendinnen, aan je conditie werken en bij het eerste damesteam van rugbyrsl horen? Het kàn. Laat van je horen!

Kom gerust eens vrijblijvend een training meepikken.

Rugby = respect, samenspel, iedereen welkom

Rugby in Roeselare is er voor vrouwen, mannen en jeugd.

FRIENDS, SCRUM and lots of FUN

Eens proberen? #getintorugby – vanaf 8 jaar