Herlocalisatie RugbyRSL seizoen 2024-2025

De kogel is door de kerk… wij verhuizen na afloop van seizoen 23-24 naar de sportsite Schiervelde binnen de ring van Roeselare. Wij zullen de bestaande sportinfrastructuur van SK Roeselare gedeeltelijk gebruiken.

Als unieke sportclub in Roeselare, kijken wij vol enthousiasme naar deze herlocalisatie. De ruime sportsite biedt ons kansen om te blijven groeien. Wij geloven er ook vol in dat de nieuwe locatie ons nog meer in het vizier zal brengen van sportend Roeselare.

Het heuse sportcomplex biedt ook perspectieven op lange termijn. Wij zullen van deze stabiliteit gebruik maken om de club en haar identiteit verder uit te bouwen. Het plezier voor de sport staat hierbij centraal!

De toekomstige werking en afspraken tussen Rugby RSL en de huidige voetbalclub worden in het komende jaar verder afgestemd. Meer details volgen in de loop van dit seizoen en zeker naar aanloop van seizoen 24-25.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *