Weekend Recap KW41

📣Weekend recap 📣
🤍 U14: ENTENTE WAREGEM/ROESELARE/MEETJESLAND – SOIGNIES
EINDSTAND: 10-37
Onze U14 mocht dit weekend de spits afbijten bij Rugbyclub Meetjesland. Het was een goede match om extra ervaring op te doen en beter op elkaar in te te leren spelen. We zien een steeds groeiende ploeg!
🤍 U16: ENTENTE WAREGEM/ROESELARE/MEETJESLAND – ENTENTE BRIGANDZE/HAMME
EINDSTAND: 12-52
Hierna was het aan de U16 om te knallen op het veld van Rugbyclub Meetjesland. De match werd vroegtijdig gestopt wegens blessures maar het was ook hier een leerrijke match. Bedankt aan Rugbyclub Meetjesland voor de goeie organisatie!
❤️ DAMES: ENTENTE DOORNIK/COLLINES/SAINT-GHISHLAIN – ENTENTE BRUGGE/RSL
EINDSTAND: 5-55
En zo slepen de dames na een mooie wedstrijd met mooi samenspel een eerste overwinning in de wacht. Het is leuk om te zien hoe de ploeg elke week opnieuw groeit!
🖤HEREN: ROESELARE – ENTENTE HAMME/LOKEREN
EINDSTAND: 26-31
Na een spannende wedstrijd wisten de heren net geen overwinning te behalen.
Er zijn wat nieuwe werkpuntjes maar wat belangrijker is, is dat de teamspirit er gedurende de hele match bleef inzitten! One team!
ON TO NEXT WEEKEND!🏉
Kan een afbeelding zijn van 9 mensen, mensen die voetbal spelen, mensen die volleyballen en tekst

Kan een afbeelding zijn van 6 mensen, mensen die voetbal spelen, mensen die volleyballen en , met de tekst U16 FULL TIME ENTENTE RSL/MEETJESLAND 12 VS COMFUR 52 ENTENTE BRIGANDZE/HAMME
Kan een afbeelding zijn van 2 mensen, mensen die voetbal spelen, mensen die volleyballen en , met de tekst DAMES FULL TIME ENTENTE DOORNIK DOORNIK/SAINT GHISLAIN/COLLINES 5 VS 55 ENTENTE BRUGGE/ROESELAREKan een afbeelding zijn van 2 mensen, mensen die voetbal spelen, mensen die volleyballen en , met de tekst FULL TIME ROESELARE 26 VS 31 ENTENTE HAMME/LOKEREN LOKEREN

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *